Начало

Разширено търсене
Карта 
  Начало » Каталог » Играчки » Креативни и обучителни играчки » Помощ | Профил  |  Количка  |  Поръчка  |  За контакти   
Категории
Производители
Какво ново? Още
Музикална активна гимнастика с папагал Fisher-Price
Музикална активна гимнастика с папагал Fisher-Price
164.80  лв.
Промоции Още
Baby Max БЕБЕШКА КОЛИЧКА 2 В 1 ОНИКС
Baby Max БЕБЕШКА КОЛИЧКА 2 В 1 ОНИКС
429.00  лв.
340.00  лв.
Информация
Начини за плащане
Отстъпки, доставка и плащане
За контакти
Банери
Анонимност
Ваучър за подарък FAQ
За реклама в сайта
Партньорска програма
Информация за програмата
Партньорска програма FAQ
Вход за партньори

Продукти Lanaform

Видеопрограма "Грижи за моето бебе"

  Продукт 2 от 81 в категория Креативни и обучителни играчки  

ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика

Цена: 16.00  лв.


   Срок и цена на доставката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
Увеличи снимката

ЦИФРЕНКА е новата компютърна образователна игра за деца, създадена от авторите на играта БУКВЕНКА. Предназначена е предимно за деца на възраст 4-7 год.

В "ЦИФРЕНКА", с динамични приключения с познатите герои Мечо, Ежко, Зайко и Костенурката, децата обогатяват и упражняват своите познания по математика и английски език.

Малките палавници се забавляват и едновременно с това броят, събират, изваждат, усвояват показанията на часовника, боравят с геометрични фигури и цветове, сортират предмети по признаци, ориентират се в сложни пътечки, "аранжират" музика, слушат и пеят весели песнички. По всяко време, когато детето желае, героите могат да покажат, как би звучала текущата реплика на английски език и обратно, от английски - на български език. Всички реплики се изписват на екрана, което стимулира децата да четат.

"ЦИФРЕНКА" включва игрите: "Будилникът на Зайко", "Събиране на плодове", "Пътешествие с влак", "Лабиринти", "Строене на къща", "Летене със самолет", "Цифрите", "Музикална стая" и "Горски концерт".

При правилни отговори на загадките в различните игри, се събират "награди - музикални кутийки". Подреждат се в къщата с "Музикална стая", и така стават активни петте песни от заключителната игра "Горски концерт".

  • "Будилникът на Зайко" Зайко трябва да се събуди в определен час, защото обича да е точен и да не закъснява. Събуждането е по-весело, когато при него е приятелят му - петелa. За "нагласяване" на показанията на стрелките и за потвърждение за избраното положение, се използват бутоните, които се появяват пред будилника. При три поредни правилни отговора се получава награда. За започване нова задача се използва бутона със завиваща стрелка, който се показва зад часовника.
  • "Събиране на плодове" В играта Ежко трябва да събере точния брой плодове, според задачата на Костенурката. В началото има възможност да се избере нова задача, чрез бутона със завиваща стрелка. Ежко се движи чрез стрелките от клавиатурата и взима плод с бутона "SPACE" от клавиатурата. Плодът се носи от Ежко до кошницата. Ако плодовете около Ежко са свършили, той може да потърси нови, в другите части на градината - в ляво и дясно от първоначалния екран.
  • "Пътешествие с влак" Малките пиленца обичат да пътуват с влак. На всяка спирка има слизащи или качващи се пътници-пиленца. Мечо иска да знае точния им брой, за да тръгне към следващата спирка.
  • "Лабиринти" С бутоните - стрелки от клавиатурата се движи топчето по пътечките на лабиринта. При навлизане на място с камък, топчето се връща отначало. Нов лабиринт може да бъде зареден от бутона със завиваща стрелка до къртичето.
  • "Строене на къща" Мечо е направил сложен проект за построяване на къщичка върху дърво. Той казва на Зайко, греда с какво означение ( цвят и геометрична фигура) трябва да се вдигне в текущия момент. С бутона на мишката се "кликва" върху Зайко, когато необходимата греда за построяване на къщата се намира на подходящо положение за захващане с куката на макарата. След като къщата е вече напълно построена, героите са доволни. Строенето може да започне отначало, чрез бутона със със завиваща стрелка, който се появява до дървото.
  • "Летене със самолет" Мечо и Зайко излитат със самолет. Самолетът се управлява със бутоните - стрелки от клавиатурата. С бутона "SPACE" от клавиатурата самолетът изпуска малки облачета с числа. Те могат да достигнат някое от големите облачета, които носят задачи. Целта е, числото в пуснатото облаче, да е верният отговор на задачата, която носи голямото облаче. "Проблеми" за пилотите създава тъмният облак, който при сблъскване със самолета, връща играта в началото и постигнатите до момента стъпки за получаване на награда се загубват.
  • "Цифрите" При "кликване" с мишката върху цифрите, Зайко произнася съответното число на текущия език. Цифрите могат да се местят по екрана чрез задържане на бутона на мишката. Тук родителят / възпитателят / може да постави на детето различни задачи - подреждане на числата в определен ред, изписване на двуцифрени числа и други . При тази игра не се печелят "награди - музикални кутийки", тъй като тук е оставен простор за подхода на възрастния към детето.
  • "Музикална стая" Получените "награди музикални кутийки" трябва да се групират по звучене и по цветния мотив изобразен върху тях. Загадка е, върху коя полица трябва да се подредят наградите от една група. При правилно подреждане ( върху полица със същия цветен мотив в ляво ), в дясно се появява символ на съответната песен от концерта. Тази песен вече може да се изпълнява от героите в играта "Горски концерт". * "Горски концерт" Песните, които могат да изпълнят героите в текущия момент, са толкова, колкото са съответните им символи бутони пред подиума на сцената. Чрез тях се избира песента и се пуска от панела, който се появява в средата. Започва изпълнението. Детето може да експериментира с песните: С "кликване" с мишката върху някой от героите на сцената, този герой спира да свири или да пее, като останалите продължават. След повторно "кликване" върху същия герой, той се включва отново. Така детето може да слуша свиренето на един или повече инструменти за тази песен, да пуска и спира вокалната част, да се опита да пее песничките с музикалния съпровод на героите. Има и изненада - в случай, че след стартирането на "ЦИФРЕНКА", се отиде направо на "Горски концерт", то всички песни са активни - децата могат да слушат песните и мелодиите и да се забавляват с тях. При започване на всяка от останалите игри, вече са активни само тези песни, които са спечелени чрез "наградите".
igra_cifrite7.jpgigra_muzikalna_staia8.jpgigra_concert9.jpg

За радост на децата, при излизане от играта "ЦИФРЕНКА", може да се избере възможността за запазване на спечелените награди до следващото пускане.

"ЦИФРЕНКА" е авторски продукт на "ВИКСИС" ООД : Ирина Стоянова - разработка, Милен Личков - илюстрации, Артистична група "Ретро" - звуков дизайн.

Играта работи на компютри PC с операционна система WINDOWS 95,98,2000, NT,ME, XP и оптимални параметри:Pentium 1000MHz,128 MB RAM, CD-ROM drive (4x), Sound card.

Продуктът е добавен в нашия магазин в четвъртък 05 януари, 2006.
Последна актуализация е извършена в понеделник 27 септември, 2010.

Реклама:
Отзиви
За да добавите продукта към поръчката, натиснете бутона "Купувам".
Към този продукт ви препоръчваме:
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
ЦИФРЕНКА - мултимедийна програма - игра с математика
16.00  лв.
Посетители, избрали този продукт, избраха също:
Ръкописка
Ръкописка
Предпазител за гръб на предна седалка "Принцеси"
Предпазител за гръб на предна седалка "Принцеси"
Малък спортен автомобил асорти от 0 до 36 месеца -  Mega
Малък спортен автомобил асорти от 0 до 36 месеца - Mega
Приказки за принцеси
Приказки за принцеси
Голяма книга любими приказки
Голяма книга любими приказки
Лешникотрошачката
Лешникотрошачката
Дядо ряпа вади
Дядо ряпа вади
Лява ръка, дясна ръка
Лява ръка, дясна ръка
Разговорка
Разговорка

Профил    Количка    Поръчка
Цените са с ДДС
Количка Още
Количката е все още празна
Информация за производителя
Viksys
 Viksys
Viksys фирмена страница
Други продукти
Вход
E-mail адрес

Парола


Регистрация
Помощ
Въпроси за продукти и поръчки
Пишете ни чрез SkypeПишете ни чрез Skype
Кликнете за да ни изпратите писмо.
тел.: 0887463166
Препоръчваме Още
Интерактивна кукла с аксесоари, 25 години Baby Born
Интерактивна кукла с аксесоари, 25 години Baby Born
108.90  лв.
Отзиви Още
Напиши коментарНапиши коментар за този продукт!
Информация
Нови статии
Всички статии
За магазина (1)
Промоции (1)
За стоките (1)
Аеробна програма за бременни жени и майки

Посетители
В момента тук сте
 28 гости
 онлайн.

©2003-2017 Санима трейд ЕООД|Powered by osCommerce

Пазарувайте и в: ИЗМЕРИ

Връзки: Видеопрограма"Грижи за моето бебе"|Видеопрограма за бременни жени и майки "Фитмама"
Списание "9 месеца"|Сватбата.org|Фото-Култ| Регистрирани сме в ShopMania - Покупки онлайн|Галерия Париж